SIMPELT I FIRE STEPS

 
Apply.jpg

1. PÅFØRING

Tag de medfølgende gummihandsker på, og påfør alle 3 produkter i sættet (PAINT REMOVER ECO, PAINT REMOVER XTRA og PAINT REMOVER PH) på et område på ca. 25x25 cm.

Vær opmærksom på den korrekte lagtykkelse (ca. dobbelt så tyk som belægningen, der skal fjernes). Brug et klæbebånd til at separere prøverne i et gitter om nødvendigt for at undgå overlapning.

 
Cover.jpg

2. TILDÆK

Anbring beskyttelsespapiret på hver af prøverne, og glat testområdet let. Lim alle kanter på jorden for at beskytte dem mod regn og vind.

Det beskyttende papir forlænger eksponeringstiden og er afgørende for projektets succes, især i varmt vejr). PAINT REMOVER ECO og PAINT REMOVER XTRA skal også testes uden beskyttelsespapir.

 
Remove.jpg

3. FJERNELSE

Lad arbejde i mellem 6 og 24 timer, før du kontrollerer resultaterne. Jo koldere temperaturen, jo længere er eksponeringstiden. Derfor er testfelterne så vigtige.

Husk at notere alle de specifikke oplysninger under testen (eksponeringstid, temperatur, fugtighed og vejrforhold i løbet af).

Efter en passende eksponeringstid, skrap forsigtigt materialet under fjerner og beskyttelsespapir, der starter ved et hjørne ved hjælp af den medfølgende plastikspatel.

 
Clean.jpg

4. RENGØRING

Når malingen er fjernet, skal du straks rengøre overfladen (ved hjælp af svampen eller en nylonbørste og vand eller højtryksrenser). Overfladen skal nu være ren og fri for farve.